17 Temmuz 2013 Çarşamba

Arroyo ile yola devam...




Geçtiğimiz sezonun en flaş ismiydi Arroyo. Herkes "Beşiktaş kariyerinin bir tekrarını yaşar mı?" diye sorarken ve önemli bir kısım da bu konuda şüpheliyken o yine lige damgasını vurmayı başardı, özellikle son periyotlarda ortaya koyduğu "winner" kimliği ile 23 sezon sonra gelen şampiyonluğun mimarlarından oldu. Basketbol zekası, asistleri, en kritik zamanda soktuğu şutları bizi zafere taşıdı. 

Bir hayli uzun süren Spanoulis "geyiği" -ki geleceğine pek ihtimal vermiyordum, maaşını  karşılamamız da bütçemizi çok zorlardı ayrıca- sonrası Arroyo ile sözleşme yeniledik. Gelecek sezon takımın "maestro"su yine Carlos olacak. 

Sezonun başlamasıyla birlikte oldukça yoğun bir maç programına gireceğiz; TBL, TK ve EL'de mücadele edeceğiz. EL'nin alamet-i farikası olan sert savunmasını ve Arroyo'nun ilerleyen yaşını da düşündüğümüzde işimizin zorlaşacağını tahmin etmek güç değil. Sezon içerisindeki yoğun tempoda forma giyeceği dakikaları nispeten azaltıp, vereceği katkıyı arttırmamız gerekecek. Bu noktada da Ender, Engin ve hatta Gordon'a büyük iş düşüyor elbette. 

Arroyo'yu izlemek büyük keyif. Arroyo'yu Galatasaray formasıyla izlemek daha da büyük bir keyif. Ekim 2013'teki Cumhurbaşkanlığı Kupası'yla birlikte Türkiye kariyerindeki kupa koleksiyonuna yenilerini ekler umarım Carlos. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder